Штип: Форумска сесија за ефективна социо-економска интеграција на повратниците

ОпштиниШтип: Форумска сесија за ефективна социо-економска интеграција на повратниците

Најчитано

Општина Штип ја одржа форумската сесија во врска со проектот „Зајакнување на националните и локалните системи за поддршка на ефективна социо-економска интеграција на повратниците“, во реализација на Општина Штип и во соработка со УНДП.
На првата форумска сесија учесниците имаа можност да се запознаат со форумскиот процес и да дискутираат за приоритетните проблеми, а воедно и да предлагаат решенија со цел да се подобри животот во општината.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе