МЕ: Продолжување на рокот за аплицирање-Јавен Повик за финансиска поддршка за женско претприемништво во туризмот

МинистерстваМЕ: Продолжување на рокот за аплицирање-Јавен Повик за финансиска поддршка за женско...

Најчитано

Министерството за економија ги известува заинтересираните апликанти дека рокот за аплицирање по објавениот ЈАВЕН ПОВИК за финансиска поддршка за женско претприемништво во туризмот, Согласно Програмата за развој на туризмот во Република Северна Македонија за 2022 година дел II, точка 6 финансиска поддршка за женско претприемништво во туризмот, објавен на 17.05.2022 година,  се  продолжува до 30.09.2022 година.

 

Линк до јавниот повик:    https://www.economy.gov.mk/mk-MK/news/javen-povik-za-finansiska-poddrska-za-zensko-pretpriemnistvo-vo-turizmot.nspx  

 

 

 

Извор: Министерство за економија 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе