Оглас за Меѓународна/ен Консултант/ка за развој на модули и спроведување на обуки за ИРП во ИПА процеси

ВладаОглас за Меѓународна/ен Консултант/ка за развој на модули и спроведување на обуки...

Најчитано

Оглас за позиција за меѓународен/на консултант/ка за развој на модули и спроведување на обуки за интегрирање на родова перспектива во ИПА процесите.

Огласот е на следниот линк:

https://jobs.undp.org/cj_view_job.cfm?cur_job_id=108327

 

 

 

 

Извор: Секретаријат за европски прашања 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе