Бутел: Јавен повик за искажување на интерес и прибирање на барања за организирање на „Меморијален турнир во мал фудбал Љубанци “ – 2022 година

ОпштиниБутел: Јавен повик за искажување на интерес и прибирање на барања за...

Најчитано

Врз основа на член 49 став 2 и 4 од Законот за здруженија и фондации (“Службен весник на РМ“ бр. 52/10, 135/11) и член 67 од Статутот на Општина Бутел („Службен гласник на општина Бутел“ бр.3/14 и 11/14) Градоначалникот и Одделението за јавни дејности на Општина Бутел, објавуваат

Јавен повик

за искажување на интерес и прибирање на барања за организирање на „Меморијален турнир во мал фудбал Љубанци “  – 2022 година

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе