Протокол од Првиот состанок на Меѓувладината комисија меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија и препораките на Заедничката мултидисциплинарна експертска комисија за историски и образовни прашања

ВладаПротокол од Првиот состанок на Меѓувладината комисија меѓу Република Северна Македонија и...

Најчитано

Владата информира дека Протоколот од Првиот состанок на Меѓувладината комисија меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија и препораките на Заедничката мултидисциплинарна експертска комисија за историски и образовни прашања, кои се однесуваат на истиот, од 10 јуни 2019 година се достапни на следните линкови:

Препораки од Историска Комисија

Финален Протокол

 

 

Извор: Влада

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе