Струмица: Јавен повик за дотација за тренери во спортските клубови

ОпштиниСтрумица: Јавен повик за дотација за тренери во спортските клубови

Најчитано

Со овој Јавен Повик се предвидува финансиска поддршка за најмногу 10 (десет) тренери во спортските здруженија и други правни лица во областа на спортот кои делуваат на територијата на Општина Струмица. Финансиската поддршка трае до крајот на тековната 2022-та година.

Финансиската подршка е обезбедена во рамките на Буџетот на општина Струмица за 2022 година, во програмата за спорт (L0).

Право на учество имаат спортските здруженија и други правни лица во областа на СПОРТОТ од Општина Струмица кои настапуваат во организиран систем на натпреварување (првенство)и тоа: … Повеќе…

 

 

 

Извор: Општина Струмица 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе