Гази Баба: Oбележување на пешачките премини во Железара и Автокоманда

ОпштиниГази Баба: Oбележување на пешачките премини во Железара и Автокоманда

Најчитано

Акцијата за обележување на пешачките премин се спроведува со цел поголема безбедност на пешаците во сообраќајот. Започнавме од Железара и Автокоманда, а во следните денови ќе продолжиме со обележување и на локалните улици низ останатите населени места, додека приоритет ќе биде даден на улиците во близина на училиштата и градинките.

Сообраќајната вертикална и хоризонтална сигнализација на локалните улици ќе биде оддржувана согласно утврден распоред.

Извор: Општина Гази Баба 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе