МЗШВ: Список на кандидати на кои им е одобрено полагање на испит за стопаснки риболов и испит за рибочувар

МинистерстваМЗШВ: Список на кандидати на кои им е одобрено полагање на испит...

Најчитано

На ден 06 09.2022 година, со почеток во 10:00 часот во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ќе се одржи испит за стопански риболов и испит за рибочувар.Списокот на кандидати на кои им е одобрено барањето за полагање на испит е дадено во прилог.

 

Документи за превземање

КАНДИДАТИ НА КОИ ИМ Е ОДОБРЕНО БАРАЊЕТО ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТ – стопански риболов 06.09.22
КАНДИДАТИ НА КОИ ИМ Е ОДОБРЕНО БАРАЊЕТО ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТ рибочувар 06.09.2022

 

 

 

 

Извор: Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе