Дебар: На НКП Стандард предадена во употреба специјалната алатка Canal Jet

ОпштиниДебар: На НКП Стандард предадена во употреба специјалната алатка Canal...

Најчитано

Општина Дебар на НКП Стандард му го предаде на употреба специјалната алатка Canal Jet која служи за чистење и одржување на канализациониот систем во нашата општина. Со ова завршува реализацијата на проектот на општина Дебар, кој вклучува зајакнување на општинските служби на НКП Стандард. Во овој пакетот дабивавме:

Контејнери за ѓубре 130 парчиња

Камијон специјален за собирање и транспортирање на отпад до депонија

Kaмијон специјален Canal Jet за чистење на фекалната мрежна канализација.

 

 

 

 

 

Извор: Општина Дебар

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе