Радовиш: Посета на месната заедница „Извор“ во Калугерица

ОпштиниРадовиш: Посета на месната заедница „Извор“ во Калугерица

Најчитано

„Подобрување на условите за живот во населените места е наш приоритет“, истакна Градоначалникот Ацо Ристов при посетата на месната заедница „Извор“ во Калугерица.

Во ова населено место во тек е изградбата на улицата кон гробиштата а претходно заврши нанесувањето на дробен материјал – тампон кој беше наменет за поправки и пробивање на патишта од земјен коловоз, како и уредување на порои.

 

Со заеднички напори и поддршка од месното население ќе ги уредуваме населените места со цел сите жители да имаат достојни услови за живот.

 

 

 

 

Извор: Општина Радовиш

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе