МИОА: Работна средба Алити-Маневска

МинистерстваМИОА: Работна средба Алити-Маневска

Најчитано

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити одржаа една работна средба со Марија Маневска – генерален секретар на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“, со која разговаравме за состојбата на вработените во јавниот сектор.
Зголемувањето на ефикасноста во работата на администрацијата и квалитетот на услугите кон граѓаните остануваат наши приоритети, па на оваа средба соговорниците се фокусираа на можностите за продлабочување на соработката.
Странките се договорија да останат во постојан контакт за да размислуваат за позитивни резултати во оваа насока.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе