Валандово: Младите лидери од САД ги искусија убавините и знаменитости

UncategorizedВаландово: Младите лидери од САД ги искусија убавините и знаменитости

Најчитано

Пред делегацијата од American Council of Young Political Leaders од САД ги претставивме историските особености на нашето подрачје, видовите на храна кои се препознатливи за нашиот крај, како и културолошките различности со останатите народи.

Во непосредна комуникација на месноста „Извор“, ја презентиравме валандовската посебност и вредност, нашата традиција создавана генерации наназад и автентичноста на нашата локална заедница.

Градиме искрени пријателства низ светот, меѓусебно се надополнуваме и заеднички чекориме кон нови цели.

 

 

 

Извор: Општина Валандово 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе