Струмица: ЈАВЕН ПОВИК за доделување на 15 стипеднии за запишување на студенти на додипломски студии од прв циклус на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје во академската 2022/2023 година

ОпштиниСтрумица: ЈАВЕН ПОВИК за доделување на 15 стипеднии за запишување на студенти...

Најчитано

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК

Изјава за согласност за обработка на лични податоци – ЛИНК

Изјава дека не сум корисник на стипендија – ЛИНК

Изјава за веродостојност – ЛИНК

Пријава за јавниот повик – ЛИНК

 

 

 

 

Извор: Општина Струмица 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе