spot_img
spot_img

Струмица: ЈАВЕН ПОВИК за доделување на 20 стипендии на редовни ученици во средните училишта и на 20 стипендии на редовни ученици во основните училишта

ОпштиниСтрумица: ЈАВЕН ПОВИК за доделување на 20 стипендии на редовни ученици во...

Најчитано

 

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК

Барање за доделување на стипендија – ЛИНК

Изјава за давање на согласност за обработка на лични податоци – ЛИНК

Изјава за веродостојност – ЛИНК

 

Извор: Општина Струмица 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе