Чаир: 1700 м2 асфалтирање на Улицата “Прохор Пчински” во населба Серава

ОпштиниЧаир: 1700 м2 асфалтирање на Улицата “Прохор Пчински” во населба Серава

Најчитано

Нашите работни тимови продолжија со бројни активности за асфалтирање и реконструкција на улиците и уличките во различни делови на општина Чаир.
Во моментов ја асфалтираме улицата „Прохор Пчински“ во Населбата Серава, со површина од 1700м2.
“Лично извршив и увид во работите за асфалтирање на оваа улица, додека од работните екипи бев информиран дека тука преку средствата на ТАВ однапред е извршено поставување на новата водоводна и канализациона мрежа”, изјавил градоначалникот на Општина Чаир, Висар Ганиу.
Бидејќи сме на услуга на народот, ќе продолжиме да преземаме акции за регулирање на патната инфраструктура, секаде каде што ќе се појави потреба.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе