Градски паркинг Скопје – Промена на работното време на зонските паркиралишта

Јавен секторГрадски паркинг Скопје - Промена на работното време на зонските паркиралишта

Најчитано

Јавното претпријатие „Градски паркинг“- Скопје ги известува сите граѓани дека од 01.10.2022 год. (сабота) започнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува Ј.П „Градски паркинг“ – Скопје. Работното време во зоните А, Б и Ц ќе биде:,

-од понеделник до петок: од 07:00- 21:00 часот;

-во сабота: од 07:00- 14:00 часот.

На  јавната површина наменета за паркирање зона Д, работното време останува исто, односно:

– од понеделник до сабота: 07:00- 23:00 часот.

 

 

 

 

Извор: Градски паркинг – Скопје 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе