ДКСК: „Дигитални решенија во известување, преглед и објавување на финансирањето на политичките партии“

Самостојни органиСамостојни државни органиДКСК: „Дигитални решенија во известување, преглед и објавување на финансирањето на политичките...

Најчитано

Членот на Државната комисија за спречување на корупцијата Катица Никловска и Раководителот на одделението за следење на финансирањето на политичките партии и изборните кампањи и корупција во јавните набавки м-р Катерина Зајковска учествуваа на  работилницата на тема: „Дигитални решенија во известување, преглед и објавување на финансирањето на политичките партии“, која во организација на Меѓународната организација за изборни системи (ИФЕС) се одржa во Прага, Чешка, на 26 и 27 септември 2022 година.

На првиот ден од работилницата, членот на Државната комисија Катица Николовска имаше своја презентација на тема „Дигитализација на надзорот на финансирањето на политичките партии“.

 

 

 

 

Извор: Државна комисија за спречување на корупцијата 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе