Кавадарци: План за подобрување на квалитетот на амбиенталниот воздух за 2022-2026 година

ОпштиниКавадарци: План за подобрување на квалитетот на амбиенталниот воздух за 2022-2026 година

Најчитано

Објава на нацрт верзија на план за подобрување на квалитетот на амбиенталниот воздух за општина Кавадарци период 2022-2026 година. Вашите забелешки и предлози за планот да ги доставите во општина Кавадарци во соба број 2 на вториот кат во општината.

Јавната расправа и презентација на планот ќе се одржи во просториите на општина Кавадарци. Времето на оддржување на презентацијата дополнително ќе биде објавено.

со Почит
Градоначалник
д-р Митко Јанчев.

 

 

 

Извор: Општина Кавадарци 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе