Гази Баба: Проект Еразмус во Гази Баба “Не ја менуваме климата, да го менуваме системот”

ОпштиниГази Баба: Проект Еразмус во Гази Баба "Не ја менуваме климата, да...

Најчитано

Ученици од основни училишта од Хрватска, Турција, Романија и Италија, кои престојуваат во Република Македонија во рамки на реализација на проект преку Еразмус програмата насловен како “Не ја менуваме климата, да го менуваме системот” беа во посета на општината.

Домаќин на проектот е општинското основно училиште 25 Мај.

Целта на овој проект е мотивација на учениците да најдат различно пристапи за намалување на климатските промени и алтернативни начини за борба против загадувањето.

Извор: Општина Гази Баба

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе