Град Скопје: Целосно се реконструира улицата Јустинијан I во Драчево

ОпштиниГрад Скопје: Целосно се реконструира улицата Јустинијан I во Драчево

Најчитано

Град Скопје завршува со втора фаза на реконструкција на улицата Јустинијан I во населено место Драчево, општина Кисела Вода и тоа од улица Малешевска до улица Славка Динкова. Минатата недела се заврши првата фаза од мостот на Маркова река до улица Малешевска со што оваа улица е реконструирана во вкупна површина од 7000 м2 и должина од 1000 метри.
Во Драчево Град Скопје продолжува со реализација на проектот за целосна реконструкција на улицата Славка Динкова која е поврзана со Јустинијан I, и тоа во вкупна должина од 1.175 метри, а едновремено се врши за прв пат и изградба на атмосферска канализација.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе