МОН: Резултати од Конкурс за доделување на стипендии на странски државјани кои се од интерес за Република Северна Македонија за студиската 2022/2023 година за студенти со македонско потекло кои живеат во државите на Балканскиот полуостров

МинистерстваМОН: Резултати од Конкурс за доделување на стипендии на странски државјани кои...

Најчитано

Резултати од Конкурс за доделување на стипендии на странски државјани кои се од интерес за Република Северна Македонија за студиската 2022/2023 година за студенти со македонско потекло кои живеат во државите на Балканскиот полуостров

 

 

 

Извор: Министерство за образование и наука 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе