Брвеница: Проекти за регионален развој

ОпштиниБрвеница: Проекти за регионален развој

Најчитано

Со особено задоволство ги најавувам двата нови проекти од програмата за регионален рамномерен развој доделени на Општина Брвеница.

Со директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи денес потпишав договор за проект изграба на две нови улици во населеното место Долно Седларце

Проектот е во рамките на повикот на Бирото за регионален развој, за развој на урбаните подрачја, одржлив и урбан развој, развој на подрачја со специфични развојни потреби и развој на селата.

Општина Брвеница е една од избраните општини во Полошкиот плански регион, според рамномерната застапеност на национално ниво, со два проекти.

 

 

 

 

Извор: Општина Брвеница 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе