Чаир: Меморандум за соработка со НВО „Легис“

ОпштиниЧаир: Меморандум за соработка со НВО „Легис“

Најчитано

Со претставници на невладината организација „Легис“ потпишавме Меморандум за соработка, преку кој го продлабочуваме заедничкото дејствување во области кои се од интерес на граѓаните на Oпштина Чаир.
Ваквите соработки се секогаш подобредојдени и се подразбира дека отвораат нови можности за заеднички активности со институции и организации насочени кон благосостојбата на нашите жители.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе