Карбинци: Нова повеќенаменска асфалтна површина во с. Кучица

ОпштиниКарбинци: Нова повеќенаменска асфалтна површина во с. Кучица

Најчитано

Станува збор за мало спортско игралиште во с.Крупиште, мало спортско игралиште во с.Карбици и асфалтна површина во с.Кучица.

Село Кучица доби нова повеќенаменска асфалтна површина од 500м2.

На барање на жителите реализиран е овој проект кој е важен за ова населено место. Бидејќи станува збор за планински предел асфалтната површина ќе служи за рекреација, но и за одвивање на традиционални свечености и обичаи на жителите.

 

 

 

Извор: Општина Карбинци

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе