УЈП: Мобилни Даночни Шалтери – Ноември 2022 година

Самостојни органиОргани во составУЈП: Мобилни Даночни Шалтери - Ноември 2022 година

Најчитано

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“.

Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.

Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи.

 

 

 

Мобилни Даночни Шалтери – Ноември 2022 година 

 

Извор: Управа за јавни приходи

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе