АМС: Прекинување на јавниот повик за доделување награди за Млади талентирани лица

Самостојни органиСамостојни државни органиАМС: Прекинување на јавниот повик за доделување награди за Млади талентирани лица

Најчитано

Агенцијата за млади и спорт донесе одлука за прекинување на јавниот повик за доделување награди за Млади талентирани лица за 2022 со арх.бр.12-1798/1 од 29.08.2022.

 

Одлуката е донесена по исцрпување на средствата предвидени за оваа намена во буџетот за 2022 година и истата стапува во сила со денешен ден.

 

 

 

 

Извор: Агенција за млади и спорт

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе