spot_img

Конче: Изградба на пристапна улица со паркинг простор за 20 паркинг места за ООУ,,Гоце Делчев”, Спортската сала и ЈОУДГ 12ти Јули

ОпштиниКонче: Изградба на пристапна улица со паркинг простор за 20 паркинг места...

Најчитано

По предлог на граѓаните, деновиве завршивме со изградба на пристапна улица со паркинг простор за дваесет паркинг места за ООУ,,Гоце Делчев”, Спортската сала и ЈОУДГ 12ти Јули.

Видео плејер

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе