Карбинци: Проектот за целосно затворање на дивите депонии

ОпштиниКарбинци: Проектот за целосно затворање на дивите депонии

Најчитано

Проектот за целосно затворање на дивите депонии се завршува со хортикултурно уредување и порамнување на истите.

Повеќе нема диви депонии и ѓубришта во општина Карбинци.

Повеќе нема диви депонии и ѓубришта во општина Карбинци.

 

 

 

Извор: Општина Карбинци

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе