spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Резултати од Конкурсот за доделување стипении за средношколци Роми во 4...

МОН: Резултати од Конкурсот за доделување стипении за средношколци Роми во 4 категории за учебната 2023/2024 година

Сите добитници на стипендија потребно е да го симнат, испечатат и пополнат во два примероци договорот за соодветната категорија и да го достават на адреса на Министертвото за образование и наука, ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.54, 1000 Скопје, најдоцна до 01.12.2023 година.

Сите кандидати кои нема да го почитуваат овој рок ќе се смета дека се откажуваат од стипендијата.

 Prva katekorija 

Vtora kategorija 

Treta kategorija 

Cetvrta kategorija 

1. Dogovor za stipendisti – I kategorija 2023-24

 2. Dogovor za stipendisti – II kategorija 2023-24

 3. Dogovor za stipendisti – III kategorija 2023-24 

4. Dogovor za stipendisti – IV kategorija 2023-24

 

 

 

 

Извор: Министерство за образование и наука 

Прочитајте