spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБутел: Јавен повик за именување на член на Надзорниот одбор на ЈКП...

Бутел: Јавен повик за именување на член на Надзорниот одбор на ЈКП Бутел

Јавен повик бр. 01/2024 за пријавување на заинтересирани лица за именување на 1 (еден) член на Надзорниот одбор на ЈКП Бутел

javen-povik_20240618_0001Преземи

Извор: Општина Бутел

Прочитајте