Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој: Јавен повик бр.03/2019 за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2019 година

Врз основа на член 7, алинеја 9 од Законот за основање на Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој („Службен весник“ на Република Македонија број 72/07, 5/09, 43/14, 193/15, 39/16 и 164/18), Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руалниот развој го објавува следниот ЈАВЕН ПОВИК бр.03/2019 за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2019 година.

Извор: Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *