АПММ: Сметководствени услуги со Бесплатни пакети и поволности

Тим од лиценцирани сметководители и ревизори со персонален пристап се грижат за Вашето деловно работење.

➡️ СМЕТКОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ СО БЕСПЛАТНИ ПАКЕТИ И ПОВОЛНОСТИ

Интегрирани услуги со персонализиран пристап за целосна грижа за Вашиот бизнис !

Со потпишување на годишен договор за сметководствени услуги, добивате бесплатен пакет од интернет маркетинг услуги и специјални попусти за :
✔️ Консултантски услуги
✔️ Преведувачки услуги
✔️ Правна заштита
✔️ Обуки за вработени
✔️ Организација на настани
Бидете дел од семејството на АПММ !

Закажете состанок на контакт тел.: 070 472 562 или на емаил: smetkovoditel.centar@gmail.com
Ве очекуваме !
АПММ  

Извор: Javnaadministracija.mk