МИОА: Четвртата трибина за дигитализацијата се одржа во Струмица

Министерството за информатичко општество и администрација продолжи со организирањето настани посветени на дигитализацијата.Во Струмица вчера се одржа четвртата од серијата

Повеќе

МЗ: Бројката на рак на грло на матката е двојно намалена во споредба со 2009 година

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, вчера се обрати на трибината посветена на неделата за подигнување на свеста за

Повеќе