УЈП: Делегација на УЈП на работна средба со Даночната администрација на Тирана

Во Тирана, Делегација на УЈП предводена од Директорката на УЈП Сања Лукаревска оствари работна средба со менаџментот на Даночната Администрација

Повеќе

УЈП: Бруто 2020 година – Најниска и највисоката основица за пресметување на придонеси

Просечната плата по работник во Република Македонија, според податоците на Државниот завод за статистика објавени во Јануари 2020 година изнесува

Повеќе