АФПЗРР: Привршува рокот за Мерка 3„Инвестиции во материјални средства за преработка на земјоделски и рибни производи“

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, ги потсетува сите заинтересирани дека привршува продолжениот рок за поднесување на

Повеќе

АХВ: Се зајакнува регионалната соработка против африканската свинска чума

На покана на Бугарската агенција за безбедност на храната, директорот на Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) Зоран Атанасов, со

Повеќе

АФПЗРР: Се проширува и реконструира регионалниот пат од Бутел до Раштак

Заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Благе Цветковиќ, заедно со директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот

Повеќе

АФПЗРР: Исплатени субвенциите за одгледувачите на говеда

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 12.500 сточари кои одгледуваат говеда исплати 354 милиони

Повеќе