O.Прилеп: По повод 8.Април, кренато знамето на Ромите и поделени 330 пакети со прехранбени производи

Со кревање на знамето на Ромите на јарболот пред општинската зграда, Општина Прилеп се вклучи во одбележувањето на Меѓународниот ден

Повеќе

O.Кисела Вода: Мобилни тимови ќе им помагаат на ранливите категории граѓани, дежурна аптеката “Зегин”- Драчево 1

Во контекст на правилно спроведување на мерките и препораките за заштита, превенција и спречување на ширење на корона вирусот КОВИД-19,

Повеќе