ЈА: Банките ќе пресметуваат камата додека трае грејс периодот за отплата на долговите

По донесувањето на уредбата од страна на Владата на РСМ, изработена од Министерството за финансии и Народната банка со која се овозможува

Повеќе

СЕП: Анализа на трговските односи по Брегзит и предлог за трговска соработка со Обединетото Кралство

Во Секретаријатот за европски прашања на ден 20.02.2020 година се одржа презентација на Анализата на трговските односи по Брегзит и

Повеќе

ЈА: Анкета –Која државна институција, општина според вас е најдобра за 2019 година?

Online Анкета: Која државна институција, општина според вас е Најтранспарентна и Најдостапна со најголем број на Проекти и Активности за

Повеќе