Водовод – Скопје: Кампања за заштита на водоснабдителен и канализациски систем

Погледнете: Кампања за заштита на водоснабдителен и канализациски систем „Биди одговорен, однесувај се совесно“ 👇👀🚰🚮 Извор: Javnaadministracija.mk

Повеќе

Водовод – Скопје: Заштити го канализацискиот систем „Биди одговорен, однесувај се совесно“

Одржувањето на системот за одведување на урбани отпадни води и третманот на отпадните води е од исклучително значење за заедницата,

Повеќе

Kliknijadi.mk: Кетеринг за фирми

НАРАЧАЈТЕ ЗА ВАШИОТ ТИМ ИЛИ ЦЕЛАТА КАНЦЕЛАРИЈА Најдобрата и актуелна понуда: 👀👇 https://www.kliknijadi.mk/mk/home Зошто KlikniJadi.mk? Онлајн Нарачување Уживајте додека нарачувате

Повеќе

Водовод Скопје: Заштити го водоснабдителниот систем „Биди одговорен, однесувај се совесно

Рационалната употреба на водата го заштитува не само водоснабдителниот систем туку и правото на секој граѓанин за нормално водоснабдување. Нерационалната

Повеќе

ЈП Водовод – Скопје: Активности за непречено функционирање на атмосферската канализација

Екипите на ЈП „Водовод и канализација” – Скопје по обилните врнежи од дожд и засилениот ветер, во текот на вчерашниот

Повеќе