КСС: 100% Плата за време на изолација и боледување од КОВИД-19 и заштита на работното време

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија уште еднаш ги повикува сите надлежни во државата да се одважат и основното право

Повеќе

КСС: „Анализа на состојбата и справувањето со пандемијата со Ковид 19 од здравствен аспект“

Денеска се одржа вебинар на кој се анализираа здравствените аспекти на вирусот Ковид-19, кој беше организиран од страна на Конфедерацијата

Повеќе

Kliknijadi.mk: Зошто неможете да оддолеете ???

Тимот на Јавна администрација ви ја преставува најдобрата компанија Kliknijadi.mk – Бренд за достава на вашата омилена храна. Зошто се

Повеќе

КСС: Доведување на работниците во животно загрозувачка состојба – Неспроведување на ЗБЗР

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, има морална, етичка и законска одговорност да ја предупреди Владата и сите работодавачи во

Повеќе