ЈА: Oбраќање по соопштението од Академијата за судии и јавни обвинители – Ранг листата слушатели – VII генерација

Почитувани, Имајќи го во предвид соопштението кое што беше објавено од страна на Академијата за судии и јавни обвинители сакаме

Повеќе