Влада: Кревање на македонското знаме пред НАТО во Брисел, и обраќање на премиерот Спасовски

Република Северна Македонија е 30-та земја членка на НАТО. Како дел од свечената и церемонијална завршница на стапување на нашата

Повеќе

МЗШВ: Здравјето на растенијата и пчелите како опрашувачи – можат ли заедно?

На ден 10.03.2020 година, во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) министерот Трајан Димковски присуствуваше и имаше

Повеќе