HomeОгласи за вработување

Огласи за вработување

Центар: Интерен оглас за пополнување на место со унапредување

Врз основа на  член 11, 30, 48 и 49 од Законот за административни службеници („Службен весник на Република Македонија“ бр.199/2014, 48/2015, 154/2015, 5/2016, 142/2016...

АВРСМ: Активни огласи од Работодавачи

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за вработување

АА: Активни огласи за Државни и Јавни службеници

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за администрација 

АВРСМ: Активни огласи од Работодавачите

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување Извор: Агенција за вработување

АА: Активни Интерни огласи

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за администрација 

АА: Активни огласи за Државни и Јавни службеници

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за администрација

АВРСМ: Активни огласи од Работодавачи

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за вработување 

АА: Активни Интерни огласи

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за администрација

АА: Активни огласи за Државни и Јавни службеници

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за администрација

АВРСМ: Активни огласи од Работодавачите

Прочитајте и аплицирајте: Агенција за вработување Извор: Агенција за вработување 
https://www.esp.com.mk/spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ