О.Ѓорче Петров: Благодарници за општествено одговорни компании – Во справувањето со пандемијата од Ковид-19

Во пресрет на празникот – Ден на ослободување на Ѓорче Петров, општината им додели благодарници на компани и лица кои

Повеќе

О.Ѓорче Петров: Продолжуваат градежните работи за изградба на затворениот пливачки базен

Поставена е монтажна челична конструкција на затворениот базен во основното училиште Димитар Поп Ѓеоргиев Беровски. И покрај отежнатите услови предизвикани

Повеќе

Град Скопје: Со здружени сили во борба против нередот и загадувањето

Градоначалникот Петре Шилегов и градоначалниците на 10-те скопски општини денеска потпишаа меморандум за соработка за заедничко вршење на надлежностите во

Повеќе