HomeПолитички партии

Политички партии

Институциите под СДСМ не ги објавуваат цените по ставки и кријат што и колку плаќаат со парите на граѓаните

СДСМ немаше да биде СДСМ, ако повторно не влезеше во кал до гуша. Договорите од завршените тендерски постапки кои ги објавуваат на БЈН институциите...

Граѓаните на Пробиштип се уверија во неспособноста на градоначалникот Атанасовски, потребни се промени

Почитувани граѓани, Градоначалникот на Пробиштип е пример за поговорката дека на лагата и се кратки нозете. Во лагите и неспособноста на градоначалникот на општина Пробиштип,...

Потребни се промени во Карпош за да ја направиме најмодерна и најурбана општина

Денеска сме во посета на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Карпош и општина Карпош во рамки на редовните активности кои што ВМРО-ДПМНЕ ги има за...

Само Шилегов, Министерството за транспорт и Државни патишта дале 20 милиони евра на тендери, и ги кријат договорите

Почитувани, Министерства, јавни претпријатија и општини потрошиле милиони евра наши пари преку крајно сомнителни тендерски постапки. Вчера објавивме дека институциите на власта на СДСМ во изминативе...
https://www.esp.com.mk/spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ