HomeСамостојни органиСамостојни државни органи

Самостојни државни органи

ДЗС: Слободни работни места во првото тримесечје од 2021 година

Според податоците на Државниот завод за статистика, во првото тримесечје од 2021 година, стапката на слободни работни места изнесува 1.58 %. Највисока стапка на слободни...

ДЗС: Склучени и разведени бракови во 2020 година

Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на склучените бракови во 2020 година, во споредба со претходната година, е намален за 25.6 %...

АВРСМ: Активни огласи од Работодавачите

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување Извор: Агенција за вработување

АА: Активни Интерни огласи

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за администрација 

АА: Активни огласи за Државни и Јавни службеници

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за администрација

АФПЗРР: Исплатени субвенциите за произведен и предаден тутун

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и рурланиот развој на сметките на 28.168 субјекти, исплати близу 1,7 милјарди денари за произведен и предаден тутун...

ДКСК: Известување

Државната комисија за спречување на корупцијата известува дека почнувајќи од 31 мај 2021 година (понеделник) ќе започне со работа во новиот објект на адреса...

АХВ: Безбедност на храна во контекст на одржливи системи за храна

Еволуцијата во контекст на производството, трговијата и консумацијата на храна го предизвикуваат начинот на управување со ризиците по однос на безбедноста на храната и...

АМС: Одбележување 100 години од животот и делото на Блаже Конески

-Осма година по ред доделуваме награди за најдобрите млади поети и уметници, а за прв пат оваа година надворешна комисија одлучи и награди најдобри...

АА: Профил за Вработување

За да можете да пополните електронска пријава, ќе треба да креирате кориснички профил, при што веднаш ќе ви биде доделен идентификациски код кој што...
https://www.esp.com.mk/spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ