HomeСамостојни органиСамостојни државни органи

Самостојни државни органи

ДКСК: Соопштение

На 22.07.2021 година, во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата се одржа работна средба на Државната комисија за спречување на корупцијата со...

АФПЗРР: Бизнисмените од Кочани и Берово со голем интерес за аплицирање за мерка 7 „Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“, в среда...

Претставници од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој заедно со петставници од Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, денеска во...

АА: Активни огласи за Државни и Јавни службеници

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за администрација 

АВРСМ: Активни огласи од Работодавците

Прочитајте и аплицирајте: Огласи за вработување  Извор: Агенција за вработување 

ДКСК: 3 тримесечен Извештај од мониторинг на имплементацијата на препораките од извештајот за проценка на ранливост од корупција при процедурите за вработување во јавниот...

Транспаренси Интернешнл – Македонија (ТИ-М) во рамки на активноста: „Јакнење на капацитетите на институциите во борбата против корупцијата”, поддржан од Проектот на УСАИД за...

АМС: Повик за учество и формулар за ХАКАТОН

КОГА? – 12 август 2021, 18:00 – 22:00ч. КАДЕ? – Надворешниот дел на Музеј на современа уметност ЦЕЛ НА ХАКАТОНОТ: Развивање иновации* за активно вклучување и учество...

АМС: Повик до младинските организации за учество во одбележување на денот на млади

По повод одбележувањето на 12 август, Меѓународниот ден на младите, Агенцијата за млади и спорт (АМС) во соработка со Националниот младински совет на Македонија...

АХВ: Носител на кампањата на ЕФСА за африканската чума кај свињите

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ), како контакт точка на Европската агенција за безбедност на храната (ЕФСА), втора година е носител на националните активности...

АА: Соопштение за Институциите на Јавен Сектор

Почитувани, Со цел ефикасно и рационално спроведување на постапката за селекција за вработување на административен службеник и доследно применување на Законот за административни службеници и...

ДКСК: Повик за Набљудувачи на Учесниците во Изборната кампања – Локални избори 2021

Заради ефикасно следење на изборната кампања на учесниците на претстојните Локални избори, ДКСК има потреба од ангажирање на 50 набљудувачи за општините. ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА...
https://www.esp.com.mk/spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ