ДКСК: Регистар

РЕГИСТАР
на возила на државни органи, органи на локалната самоуправа, јавни претпријатија или други правни лица што располагат со државен капитал

http://www.dksk.org.mk/vehicles/test/

Извор: Државна комисија за спречување на корупција

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *