Државната комисија за спречување на корупцијата: Соопштение

На 18 март 2019 година, со почеток во 10.00 во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата се реализираше работна средба меѓу Државната комисија за спречување на корупцијата и на Британската Амбасада во Република Северна Македонија, предвоена од Нејзината Екселенција Рејчел Галовеј. 

Состанокот, беше реализиран на иницијатива на Државната комисија за спречување на корупцијата, а заради иницијално запознавање со новиот состав и можна понатамошна соработка и поддршка од страна на Британската Амбасада во Република Северна Македонија.

Извор: Државната комисија за спречување на корупцијата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *