ЈА: Kliknijadi.mk – Роберт Тодоровски

Почитувани,

За целата администрација и јавен сектор – Тимот на Јавна администрација ви го претставува интервјуто со главниот оперативен директор на Kliknijadi.mk – Роберт Тодоровски.

Погледнете и дознајте зашто сме ние дел од нив и која се причината зошто се најдобри во својата дејност.

П.с – Незаборавајте да го направите нашето мото Кликни си и јади си од Kliknijadi.mk.

Погледнете:

Извор: Javnaadministracija.mk