Конечен договор за решавање на македонско – грчкиот спор за името и за стратешко партнерство

Тука може да го прочитате и симнете Конечен договор за решавање на македонско – грчкиот спор за името и за стратешко партнерство

https://vlada.mk/node/14958

Извор: Влада

Извор: Влада